Hankintapäällikkö (strategiset hankinnat)
VR Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 


Hankintapäällikkö, strategiset hankinnat

Haemme nyt VR Groupin Hankintaorganisaatioon Helsinkiin Hankintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Hankintaorganisaatiossa on meneillään mielenkiintoinen muutos- ja uudistamisvaihe ja haemmekin nyt kehittämisorientoitunutta hankintapäällikköä, jolla on vahva osaaminen julkisista hankinnoista sekä erityisesti suurista ja vaativista kilpailutusprosesseista ja sopimusprosessien läpivienneistä sekä hankintojen elinkaaren aikaisesta tukemisesta. Tehtävässä pääset osalliseksi VR Groupin strategisia hankintoja sis. mm. tulevien vuosien suurimpia kalusto- ja energiahankintojamme. Vastuullasi onkin tuolloin kehittää ja suunnitella vastuullasi olevan liiketoiminnan strategista hankintaa yhdessä liiketoiminnan edustajien kanssa niin, että sisäiset asiakkaat saavat vaatimuksia vastaavat, laadukkaat ja kustannuksiltaan optimaaliset tuotteet ja palvelut sovitussa aikataulussa. 

Toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta hankintapäällikön monipuolisista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Sinulla on laaja ja monipuolinen kokemus erityisesti julkisista hankinnoista ja vaativista kilpailutusprosesseista. Viet asioita eteenpäin hyvällä energialla ja osallistut aktiivisesti kilpailutuksiin ja sopimusprosesseihin. Hallitset sopimusoikeudelliset asiat erinomaisesti ja kykenet hoitamaan useampaakin kilpailutusta ja/tai sopimusneuvottelua samanaikaisesti kehittämistä unohtamatta. Kokemus vaativista englanninkielisistä/kansainvälisistä kilpailutusprosesseista on ehdoton etu. Tekninen tietämys nähdään myös plussana, mutta ei välttämättömänä.

Työskentelyotteeltasi olet asiakaslähtöinen ja kehitysorientoitunut. Sinulla on erinomaiset kommunikointi-, vaikutus-, verkostoitumis- ja neuvotteluvalmiudet, sekä kyky esiintyä vakuuttavasti eri tasoilla organisaatiossa. Tartut toimeen rohkeasti ja viet tehtäväsi aina maaliin asti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja korkeakoulututkintoa (esim. oikeustieteellinen, teknillinen tai kaupallinen) sekä kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän VR Groupin liiketoiminnan edellytysten varmistajana ja hankinnan kehittäjänä. Pääset näkyvään rooliin muutosvaihetta elävässä organisaatiossamme, keskelle tulevien vuosien avainhankkeitamme sekä osaksi ammattitaitoista ja energistä huipputiimiämme. Kuulemme mielellämme toiveistasi, kiinnostuksestasi ja osaamisestasi, sillä tehtävää on mahdollista räätälöidä niiden mukaan. Työnantajana olemme vakaa ja turvallinen, ja pidämme huolta omistamme.

10 syytä valita VR

 1. Pääset vaikuttamaan työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. Saat 6 000 mukavaa ja ammattitaitoista työkaveria
 4. Mielenkiintoisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ke 1.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Kuulemme mielellämme myös hieman osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintajohtaja Janne Katainen ma 22.11.2021 klo 12.00 - 13.00 ja ma 29.11.2021 klo 12.00 – 13.00, 050 486 9 433.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.  

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1526452
 • Tehtäväalue: Hankinta
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Janne Katainen (janne.katainen (a) vr.fi)
 • Sijainti: Helsinki