(Poistunut julkaisusta)

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ RAVINTOLA- JA RUOKAPALVELUIHIN
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Haemme innostavaan joukkoomme HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ, jonka vastuulla on hankkia valikoimiin sopivat elintarvikkeet sekä keittiössä tarvittavat non-food tuoteryhmien tuotteet.

Kehität ravintola- ja ruokapalveluiden hankintaketjun kilpailukykyä, laatua ja vastuullisuutta, teet tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa ja vastaat toimittajien valinnasta, hankintasopimuksista ja –kilpailutuksista. Lisäksi vastaat tuotesaatavuuden varmistamisesta ja elintarvikkeiden ennusteista. Sinulla on kokemusta elintarvikkeiden hankinnasta tai vahvaa näyttöä vastaavista myynnin tehtävistä. Tiedät kuinka tehokkaasti toimivalla hankintaketjulla tuetaan kilpailukykyistä ja laadukasta toimitusketjua ja koko liiketoimintaa.

Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen, tuotantosuunnittelijoiden sekä järjestelmätuen kanssa.

Tunnet olosi kotoisaksi Excelin ja erilaisten järjestelmien kanssa. Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan analyyttistä otetta ja numeroiden kanssa työskenteleminen on sinulle luontevaa.

Työskentelet osana kehityspalvelut-tiimiä yhdessä tuotekehityksen ja tuotannonsuunnittelun ammattilaisten kanssa ja raportoit vastuualueesi tapahtumista säännöllisesti myös ravintola- ja ruokapalveluiden johtoryhmälle. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet huolellinen ja sitoudut annettuihin aikatauluihin.

Lisätietoja antaa kehityspäällikkö Maarit Lunkka puh. 040 060 3442 (17.3 klo 10.30-15, 19.3. klo 9-17, 24.3. klo 12.30-16)

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.