(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, rautakauppa- ja pienostot
Hartela / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme palvelukseen kolmea hankintapäällikköä. Hankintapäälliköt vastaavat Hartela-konsernin hankintastrategian toteutumisesta ja sen kehittämisestä kukin omassa kategoriassa, omalla erikoisosaamisen alueellaan. He osallistuvat Hartelan hankintaryhmään, jossa koordinoidaan koko hankintastrategiaa ja sen jalkautusta käytäntöön. Hankintapäälliköt sijoittuvat konsernin emoyhtiön (Hartela-yhtiöt Oy) organisaatioon ja raportoivat konsernin hankintajohtajalle. Työpisteet voivat sijaita pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

Hankintapäällikkö Rautakauppa- ja pienostot

Laadit ja koordinoit valtakunnallista rautakauppa- ja pienostokategoriastrategiaa kattaen toimittajat, kumppanuudet, ostot, hinnat ja osto-osaamisen. Avustat yksiköitä rautakauppa- ja pienostostrategian laadinnassa yksikkö- ja projektitasolla sekä ostotoiminnan suorittamisessa. Vuosihankinnat ovat n. 10 MEUR.

Hallitset erilaiset rakentamiseen liittyvät pientuotteet. Rakennat hankinnan keskittämällä, kumppaneita vähentämällä sekä digitalisaatiota hyödyntämällä. Ymmärrät rautakauppatoiminnon rakennusprosessin osana ja katsot asioita yhtäältä projekti- ja toisaalta yhtiötasolla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta rautakaupasta tai pienmateriaalitoimittajalta ja/tai rakennusliikkeen hankintatoimesta. Odotamme vähintään insinööritason koulutusta, mielellään DI tai kaupallinen koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324. Jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 25.6.2018.