(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö Palveluhankinnat (190001UM)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haluatko sinä olla tekemässä hyvää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden hankintaa? Jos olet kokenut ja innovatiivinen hankinnan ammattilainen, tule meille

Hankintapäällikön tehtävään

palveluhankintojen tiimiin. Hankintapäällikkönä toimit tiimin esimiehenä ja johdat asiantuntijoita tavoitteellisesti ja heidän työtään tukien. Osallistut aktiivisesti palveluiden ja ICT-hankintojen kilpailuttamiseen ja sopimushallintaan. Vastaat tarjousvertailujen ja valintaesitysten laatimisesta yhdessä kliinisten asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi olet tärkeässä roolissa hankintojen kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Arvostamme vahvaa kokemusta julkisista palvelu- ja ICT-hankinnoista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä projektinhallinnan taitoja ja kykyä yhdessä kehittämiseen. Kilpailutusten työkaluna käytämme Cloudian kilpailutusjärjestelmää. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus esimiestyöstä. Hankintakategoriatyö on käynnistetty HUS Logistiikassa ja eduksi katsomme kokemuksen käytännön hankintakategoriatyöstä ja sen suunnittelusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden näköalapaikalla kehittyvässä organisaatiossamme. Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon asiantuntijat ja työntekijät julkisissa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita tuottavissa yksiköissä. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen.

Katso myös hankinta-asiantuntijan paikka.

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Hankintapalvelut vastaavat hoito- ja yleistarvikkeiden sekä lääkintälaitteiden, kaluston ja erilaisten palveluiden hankinnasta. HUS Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä meillä on yli 400.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.  

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2019
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Timo Martelius puh. 050 410 2014 

Hakuaika päättyy: 9.9.2019