(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö Palveluhankinnat (190001AD)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä meillä on noin 400.

Hankintapalvelut vastaavat hoito- ja yleistarvikkeiden sekä lääkintälaitteiden, kaluston ja erilaisten palveluiden hankinnasta. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Etsimme hankintayksikköömme kokenutta julkisten hankintojen osaajaa hankintapäälliköksi palveluhankintojen tiimiin.

Toimit palveluhankintatiimin esimiehenä ja vastaat päivittäisestä työnjohdosta tiimisi osalta. Osaat johtaa asiantuntijatyöryhmää tavoitteellisesti ja heidän työtään tukien. Osallistut myös aktiivisesti palveluiden kilpailuttamiseen ja sopimushallintaan. Vastaat tarjousvertailujen ja valintaesitysten laatimisesta yhdessä kliinisten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailutusten työkaluna käytämme Cloudian kilpailutusjärjestelmää.

Arvostamme vahvaa kokemusta julkisista palvelu- ja ICT-hankinnoista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä projektinhallinnan taitoja ja kykyä yhdessä kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus esimiestyöstä. Hankintakategoriatyö on käynnistetty HUS Logistiikassa ja eduksi katsomme kokemuksen käytännön hankintakategoriatyöstä ja sen suunnittelusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden näköalapaikalla kehittyvässä organisaatiossamme. Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon asiantuntijat ja työntekijät HUSin ja HYKS-erva-alueen sairaaloissa, jäsenkuntien terveyskeskuksissa ja muissa julkisissa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita tuottavissa yksiköissä.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.8.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Timo Martelius puh. 050 410 2014, parhaiten tavoitettavissa 5.6. klo 15-17 ja 7.6. klo 14-16.

Hakuaika päättyy: 17.6.2019