(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö / Nordautomation Oy, Alajärvi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020


Nordautomation Oy on 1991 perustettu kansainvälinen metsä- ja sahateollisuutta palveleva teknologiayritys. Toimipisteemme sijaitsevat Kristiinankaupungissa ja Alajärvellä. Liikevaihtomme on noin 15 Meur. Menestyksemme perustuu vastuullisuuteen asiakasprojektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Huolehdimme projektien tuottavuudesta siten, että luvatut asiat ja aikataulut pitävät. Tiedostamme sen, että meidän menestys syntyy asiakkaidemme menestyksestä. Kannattavuus paranee, kun tukit virtaavat prosessissa häiriöittä kehittämiemme laitteistojen nopeudella ja tarkkuudella.

Olemme nyt kehittämässä hankintaa liiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi. Oletko sinä meidän tuleva strateginen

Hankintapäällikkö

Tässä tehtävässä hankinnan lisäksi vastuullasi on toimittajakentän hallinta, kilpailutukset, sopimukset sekä sisäinen ohjeistaminen ja neuvonta. Vastaat myös siitä, että hankinnalle asetetut yhtiötasoiset tavoitteet täyttyvät. Kehität ja seuraat hankinnan prosesseja, periaatteita, toimintamalleja ja raportointia ennakoivalla otteella. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajien, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toimitusten valvonnasta johtuen tehtävä sijoittuu Alajärvelle. Raportoit tehtävässäsi teknologiajohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai näyttöä vastaavissa tehtävissä onnistumisesta, teknisten dokumenttien ymmärrystä, hyvää järjestelmäosaamista sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta monipuolisista vastuullisista hankinnan tehtävistä teknologiateollisuudessa. Matkustusvalmiuden ja neuvottelutaitojen lisäksi sujuva englannin kirjallinen ja suullinen kielitaito on välttämätöntä tehtävän hyvän hoitamisen kannalta. Muistathan mainita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta viimeistään 31.5.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
MPS-seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta, p. 040 187 4035, marja-leena.rautaparta(at)mps.fi.