Hankintapäällikkö – Kiinteistöpalvelut
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2021

Haemme työkaveriksemme kiinteistöpalveluiden hankinnan osaajaa. Oletko alan ammattilaisena avoin uusille haasteille?

Meidän missiomme Epäsuorissa hankinnoissa on tuottaa merkittävää taloudellista ja toiminnallista hyötyä koko S-ryhmälle johtamalla yli miljardin euron suuruisia epäsuoria hankintoja tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tämän sinä teet todeksi tuottamalla tuloksellista hankintapalvelua vastuualueesi hankintakategorioissa.

Miten hankinnan keinoin voidaan varmistaa kiinteistöpalveluiden uudistuva, laadukas ja elinkaarikustannustehokas toteuttaminen? Miten johdamme kiinteistöpalveluiden kumppaneitamme suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti? Kysymyksiä, joihin sinä tulet työssäsi kanssamme löytämään parhaat vastaukset.

Tarkemmin tehtävästäsi

Hankintapäällikkönämme toteutat tuloksellista hankintapalvelua ryhmämme yrityksille tuottamalla ja suorittamalla epäsuoran hankinnan toimintamallimme mukaisesti määrittelyjä, hankintastrategioita, kilpailutuksia sekä sopimus- ja toimittajahallintaa.

Tehtävässäsi

  • varmistat, että liiketoiminnallamme ja kiinteistötoiminnoillamme on käytössään laadukkaat ja kilpailukykyiset kiinteistöpalveluiden ratkaisut
  • ylläpidät hankintamarkkinakuvaa vastuualueellasi sekä tuotat kategoria- ja hankintasuunnitelmia yhteistyössä tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa
  • johdat vastuualueesi tärkeimpiä kumppaneita ja varmistat sopimusten käyttöönoton
  • kehität epäsuoran hankinnan toimintamallia vastataksemme liiketoimintamme ja kiinteistötoimintojemme odotuksiin.

Tavoitteet työllesi tulevat liiketoiminnan tarpeista. Myös asiakkaiden muuttuvat tarpeet ja odotukset sekä erilainen sääntely ja innovaatiot muovaavat hankinnan maailmaa ja odotuksia työtäsi kohtaan. Työtä, jossa korostuu yhdessä tekeminen – niin alueosuuskauppojemme, kiinteistötoimintojemme, toimittajakumppaniemme kuin erilaisten projekti ja -työryhmien kanssa.

Mitä sinun on lupa odottaa?

Mielestämme tämä avoin tehtävämme on oikealle osaajalle ainutlaatuinen tilaisuus. Mitä tämä tehtävä ja me työnantajana voimme tarjota sinulle?

  1. Vaikutat suoraan ja merkittävästi hiilijalanjälkeemme. S-ryhmän tavoite on olla ensimmäisenä suomalaisyrityksenä hiilinegatiivinen jo vuonna 2025.
  2. Tässä tehtävässä näet, koet ja opit takuulla uutta. Yhtenä Suomen suurimmista kiinteistönomistajista tuomme ensimmäisenä erilaisia kiinteistöpalveluratkaisuja käytäntöön. Luomme yhteisiä toimintamalleja sidosryhmiemme tuella.
  3. Saat kokemusta, joka vie sinua eteenpäin urallasi. Toteutamme erittäin ammattitaitoista epäsuoraa hankintaa, jolloin kerrytät näyttöjä onnistumisista. Rakennat myös kumppanuuksia eri alojen ammattilaisten kanssa, jolloin luot itsellesi läpi työelämäsi kestäviä verkostoja.
  4. Sinulla on tilaisuus vaikuttaa miljoonien suomalaisten arkeen. Varmistat vastuualueellasi, että pystymme tarjoamaan sekä esittämään uusia ratkaisuja liiketoiminnan tueksi – asiakaskokemusta jatkuvasti parantaaksemme.

Kun tähän toimeen tartut, astut 20 osaajan tiimiimme. Joukkoon hankinnan ammattilaisia – kivenkovia taitajia itse kukin. Me annamme toisillemme tilaa, mutta olemme tarvittaessa ensimmäisenä auttamassa kaveria. Henkilökohtaista arkeamme taas tukevat ryhmämme erinomaiset henkilöstöedut sekä työn vaativuutta vastaava kompensaatio.

Miltä kuulostaa? Voisiko tämä tehtävä olla sinua kiinnostava, sopiva askel ja haaste työurallasi?

Ideaali osaaja tehtävään

Tähän tehtävään saat sujuvan startin, kun sinulla on kokemusta vaativasta kategorialähtöisestä strategisesta hankinnasta kiinteistöpalveluiden alueella. Työsi ei ole ollut pelkkää palveluiden ostamista, vaan siinä on painottunut vahvasti strateginen hankinta. Näin sinulla on jo laaja tuntuma markkinasta ja toimittajakentästä. Sinulla on käytännön työkokemusta asioiden kehittämisestä projektiluontoisesti, sekä asioiden sovittelusta matriisiorganisaatiossa ja monitoimijaympäristössä.

Tehtävässä pääset hyödyntämään erinomaisia neuvottelutaitojasi ja sopimusosaamistasi. Itseohjautuva ja määrätietoinen työskentelyotteesi auttaa sinua saavuttamaan yhdessä sidosryhmien kanssa työllesi asetetut tavoitteet. Toimeen tartut positiivisen kautta, rohkeasti myös uutta kokeillen. Onnistumisesi varmistaa vaikuttavan viestinnän ja vuorovaikuttamisen taitosi. Tuot esiin oman näkemyksesi mutta et jyrää, vaan myös kuuntelet herkällä korvalla.

Hankintaprosessimme digitalisoituu vauhdilla, joten on tärkeää, että järjestelmät pysyvät sinulla hallussa eikä datan pyörittely tuota tuskaa.

Voisitko sinä olla etsimämme hankintapäällikkö?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta 18.4.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Teemme rekrytointia yhdessä kumppanimme InHunt Groupin kanssa. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Headhunter Kari Juutilainen juttelee mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Karin tavoitat numerosta 040 658 4242.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot