(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö / Keliber Oy, Kokkola
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö. (www.keliber.fi)

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Haemme Sinua, rakennusalan kokemusta omaava

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

Saat vastuullesi tehtaan rakennus- ja suunnitteluvaiheen hankinnat yhdessä suunnittelun, tuotannon ja hankintaorganisaation kanssa. Hankintaryhmän lisäksi olet aktiivisesti projektin tukena aina loppuselvitykseen asti. Olet myös kehittämässä hankinnan strategiaa, prosesseja ja raportointia. Etsit aktiivisesti uusia toimijoita kansainvälisesti ja kehität yhteistyömalleja toimittajien kanssa. Osallistut myös tarvittaessa toimittaja-arviointeihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennus- tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja näyttöjä rakennusalan hankintatehtävistä. Tunnet alalla käytettyjä sopimus- ja toimintamalleja myös kansainvälisesti sekä olet mahdollisesti työskennellyt prosessiteollisuuden rakennushankkeissa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin ja saksan kielitaidoista on etua.

Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, analyyttista työskentelyotetta ja mielellään kokemusta myös esimiestyöstä. Hallitset kokonaisuuksia ja ymmärrät eri osa-alueiden vaikuttavuutta isommassa mittakaavassa.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa Suomeen uutta kansainvälistä kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiötä. Pääset osaksi osaavaa huipputiimiä ja vaikutat yrityksen toimintamalleihin ja käytäntöihin heti alkumetreiltä. Toimipaikkasi on pääsääntöisesti Kokkolassa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS-konsulteille Veli-Antti Vasela p. 040 029 4433 (30.6. asti tai 1.-2.8.) tai Minna Moilanen p. 040 849 6215 (1.7.- 12.7.) 

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 4.8.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.