(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö kansainväliseen hankintaan
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme isolle kotimaiselle rakennusliikkeelle

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ KANSAINVÄLISEEN HANKINTAAN

korjausrakentamisen yksikköön Helsinkiin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö menee tilaajayrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on kasvanut tasaisesti ja tunnetaan hyvämaineisena vakavaraisena yrityksenä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa mielenkiintoisten työtehtävien parissa. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkan ja paljon mielekästä tekemistä ammattimaisesti johdetussa organisaatiossa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista, arviolta muutama päivä kuukaudessa. Pääsääntöisesti asemapaikka on Helsingissä toimistolla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sinulta löytyy kokemusta hankintatoimesta vähintään viiden vuoden ajalta. Kansainvälinen hankintakokemus on eduksi, ei kuitenkaan välttämätön. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito plussaa.

Lisäksi odotamme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI)
- kokemusta hankintatoimesta rakennusalalla vähintään 5 vuotta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa
- hyvää työmotivaatiota ja yhteistyötaitoja

Tilaajamme arvostaa hyviä ihmissuhdetaitoja, olet avoin ja yhteistyökykyinen. Teet vankasti yhteistyötä myös muiden hankintayksikön ammattilaisten kanssa.

Työt alkavat heti kun sopiva hakija löytyy.

Soita ja kysy lisää, tai lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.