(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö/-johtaja / Fennia, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

 

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistökehitys Oy.

Haemme sinua

Hankintapäällikkö/-johtaja

uuteen tehtävään vastaamaan Fennian IT-toimintojen hankintastrategian laadinnasta ja hankintatoimen rakentamisesta. Vastuullasi on määritellä Fennian hankintaprosessi ja tuoda struktuuria hankintatoimeen priorisoimalla ja aikatauluttamalla tärkeimmät hankinnat. Määrittelet tärkeimmät sidosryhmät ja kehität yhteistyötä sisäisesti sekä ulkoisten toimijoiden kanssa. Olet ajan tasalla ja tuot uusinta osaamista teknologian hankintaan liittyvistä trendeistä.

Tunnet hyvin hankintatoimen käytännöt ja sinulla on kokemusta erityisesti IT-palveluhankinnoista. Hallitset ja kehität palveluja ja olet kokenut ja taitava neuvottelija. Kommunikointi organisaation eri tasojen kanssa on sinulle luontevaa. Olet avoin, energinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka pystyy toimimaan ratkaisukeskeisesti ja itsenäisesti uusissa ja muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa.

Osaamisesi ja kokemuksesi määrä vaikuttaa uuden tehtävän sisällön tarkempaan muovautumiseen organisaatiossamme. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa vastuuta Fennian hankintatoimen kehittämisestä itsenäisellä otteella. Fennia on uudistamassa toimintojaan ja tämä on hyvä hetki tulla mukaan vaikuttamaan Fennian tulevaisuuden hankintastrategiaan. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkossa laajentaa vastuualuetta koko Fennian hankinnan johtamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallintojohtaja Petteri Miinalainen pe 9.11. klo 9–10 ja ma 12.11. klo 11–12, puh. +358 40 848 2009 ja MPS-konsultit Heidi Palo ke 7.11. klo 10–11, puh. 020 746 9628 ja Sani Kaajas ma 5.11. klo 12–13:30, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 13.11.2018 mennessä.