(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö (IT- ja palveluhankinnat sekä yleinen hankintatoimen kehittäminen)
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Hankintapäällikkö (IT- ja palveluhankinnat sekä yleinen hankintatoimen kehittäminen)

Haemme hankintapäällikköä keskitettyyn hankintatoimeen, tiimiin, joka vastaa VR Groupin hankinnoista. Kokeneena osaajana kehität hankinnan toimintaa sekä huolehdit siitä, että sisäiset asiakkaamme saavat vaatimuksia vastaavat, laadukkaat ja kustannuksiltaan optimaaliset tuotteet tai palvelut sovitussa aikataulussa. Lisäksi tunnistat potentiaaliset toimittajat ja fasilitoit ammattilaisena toimittajavalintoja. Käyt itsenäisesti hankintoihin liittyvät sopimusneuvottelut ja hallinnoit tehtyjä sopimuksia. Roolissa pääset osallistumaan osaan suurimmista kilpailutuksistamme sekä rakentamaan VR Groupin tulevaisuuden hankintaa.

Odotamme, että sinulla on kokemusta vastaavista vastuullisista hankintatehtävistä (erityisesti IT- ja palveluhankinnoista) sekä hankintakategorioiden ja hankintatoimen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä - lisäksi hallitset sopimusoikeudelliset asiat ja olet sujuva sopimusten luomisessa ja neuvottelemisessa. Julkisen hankinnan osaaminen on sinulle eduksi mutta ei välttämätöntä.

Sinulla on näkemys siitä, miltä tulevaisuuden palvelukenttä näyttää, ja tunnet markkinat sekä hankintamallit IT- ja palvelujen saralta sekä omaat hyvän tietämyksen ja tuoretta kokemusta erilaisista IT-hankinnoista ja toimintamalleista. Olet innostunut ja motivoitunut toiminnan kehittämisestä, pystyt analysoimaan ja kehittämään toimintaamme sekä viemään systemaattisesti kohti uusia moderneja toimintamalleja.

Toimit kustannustietoisesti ja olet työotteeltasi asiakassuuntautunut, toimeen tarttuva ja itsenäinen. Työskentelet sujuvasti osana tiimiä ja sinulla on erinomaiset kommunikointi-, vaikutus- ja neuvotteluvalmiudet. Työssä korostuu yhteistyö ja suhdetoiminta toimittajien ja sisäisten asiakkaidemme edustajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävässä edellytetään korkeakoulututkintoa (esim. teknillinen tai kaupallinen).

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkentän VR Groupin liiketoiminnan edellytysten varmistajana. Pääset näkyvään rooliin mielenkiintoista muutosvaihetta elävässä organisaatiossamme, joka on keskeinen toimija suomalaisessa yhteiskunnassa.

Työssäsi olet tärkeässä roolissa, koska tietojärjestelmät ja palvelut ovat keskeisiä rautatieliikenteen sujumiselle, hyvälle asiakaskokemukselle sekä liiketoiminnan kehittämiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Janne Katainen, puh. 050 486 9 433.

Jos tunnistat itsesi ja koet tehtävän puhuttelevan sinua, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.