(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö Image Wear Oy:lle Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
  Image Wear on vuodesta 1959 toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys. Olemme Suomen johtava ja Euroopan laajuisesti merkittävä työvaatetoimittaja. Vuonna 2017 työllistimme 153 ihmistä Suomessa ja 175 Virossa. Yhteen laskettu liikevaihtomme oli 29,3 M€. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS. www.imagewear.fi 

Etsimme mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan asiakkaan hankintaprosessista kokonaisuudessaan.  Tehtävä on vakituinen ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Etsimällämme henkilöllä on jo taustallaan kokemusta btob-hankintaprosessista. Sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluissa ja viet neuvotteluja itsenäisesti eteenpäin aina sopimuksiin saakka. Kykenet tekemään vaativaakin kustannuslaskentaa ja hallitset kustannuksia muuttuvissakin tilanteissa.  Sinulla on jo taustallasi kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta. Kokemus Aasian kaupasta ja/tai Itä-Euroopasta katsotaan eduksesi. Olet järjestelmällinen toimija ja kykenet tekemään nopeitakin päätöksiä.  Pidät tavoitteen kirkkaana mielessäsi ja tähtäät hyviin tuloksiin myös paineen alla.  Toimit sujuvasti englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tehtäviisi kuuluu toimia ostotiimin esimiehenä ja vastata yrityksen suorista hankinnoista sekä hankintaprosessista. Etsit ja arvioit uusia toimittajia ja hoidat olemassa olevia toimittajasuhteita. Hinnoittelet sekä laadit sopimuksia ja viet sopimusneuvottelut onnistuneesti loppuun saakka. Kehität yrityksen hankintaprosessia strategian mukaisesti ja viet tehtävääsi aktiivisesti eteenpäin. Projektihankinnoissa, toimit tiiviissä yhteistyössä toimittajien sekä valmistuksen välissä ja vastaat projektien sujuvasta etenemisestä sekä aikatauluttamisesta. Tehtävä vaatii matkustamista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Image Wear tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän laadukkaiden kotimaisten työ- ja suojavaatteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa tehtäväkenttääsi. Työpaikka on savuton ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää 27.5.2018 mennessä osoitteessa adecco.fi, ja liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoive. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävään tai hakuprosessiin liittyen vastaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh, 040 575 3208.

Asiakkaan tehtävänimike:  Hankintapäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila


Toimipaikka:  Tampere