(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, ICT ja palvelut
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme ICT- ja palveluhankinnoista vastaavaa hankintapäällikköä huolehtimaan siitä, että asiakkaamme saavat jatkossakin luotettavaa sähkönsiirtoa. Teemme jatkuvasti mittavia hankintoja rakentaessamme uutta sähköverkkoa ja palveluja Carunalle ja kehitämme strategisen hankintatoimen kyvykkyyttä kansainvälisen vertailun kestävälle tasolle.

Hankintapäällikkönä vastaat osaltasi ICT- ja palveluhankinnoista, toimittajakentän hallinnasta ja kehityksestä sekä toimittajariskin hallinnasta. Toteutat hankintaprojektit erityisalojen hankintalainsäädäntöä ja –ohjeistusta noudattaen, kilpailutat toimittajat ja neuvottelet tarvittavat sopimukset ja hinnat. Osallistut toimintamallien, hankintasuunnitelmien ja hankintajärjestelmien kehitykseen sekä tiiviiseen yhteistyöhön kollegoiden, sisäisten asiakkaiden, toimittajien ja sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti ja laaja-alaisesti Carunan hankintatoimen työhön ja sen kehitykseen yhdessä hankinta- ja ostokollegoidesi kanssa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Espoon Leppävaarassa moderneissa toimitiloissamme.

Tarjoamme

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi monipuoliset työsuhde-edut. Valmentavan johtamisen ja kollegoiden tuen avulla tavoitteenamme on kehittää ammatillista osaamistasi. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Odotamme

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta sekä vankkaa kokemusta ICT- ja palveluhankinnoista. Sinulla on syvä strategisen hankinta- ja ostotoimen tuntemus ja näyttöä tuloksellisesta hankintatoimen kehittämisestä sekä neuvottelu- ja muutosjohtamisesta. Sinulla on näyttöä onnistumisista haasteellisissa hankintaprojekteissa ja kokonaisprosessien hallinnasta. Osaat laatia sopimustekstejä, raportteja sekä päätöksentekomateriaaleja. Arvostamme EU-hankintalainsäädännön ja julkisen kilpailutuksen osaamista. Olet esiintymistaitoinen tiimipeluri ja englannin kieli on hallussasi.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2019.