(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö HUS-Logistiikka (1800012U)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

HUS-Logistiikka on HUS:n tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Hankintapalvelut vastaavat hoito- ja yleistarvikkeiden sekä lääkintälaitteiden, kaluston ja erilaisten palveluiden hankinnasta. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Etsimme hankintayksikköömme hankintapäällikköä palveluhankintojen tiimiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja innostavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden parissa kehittyvässä organisaatiossamme.

Toimit palveluhankintatiimin esimiehenä ja vastaat päivittäisestä työnjohdosta tiimisi osalta. Osaat johtaa asiantuntijatyöryhmää tavoitteellisesti ja heidän työtään tukien. Arvostamme vahvaa kokemusta hankinnoista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä projektinhallinnan taitoja ja kykyä yhdessä kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus esimiestyöstä.

Osallistut myös itse aktiivisesti palveluiden kilpailuttamiseen ja sopimushallintaan. Vastaat tarjousvertailujen ja valintaesitysten laatimisesta yhdessä kliinisten asiantuntijoiden kanssa.

Yhteistyö asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa sujuu sinulta luontevasti ja ymmärrät asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon asiantuntijat ja työntekijät HUS:n ja HYKS-erva-alueen sairaaloissa, jäsenkuntien terveyskeskuksissa ja muissa julkisissa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita tuottavissa yksiköissä.

Osaat hyödyntää monipuolisesti Excel- ja Word-ohjelmia työssäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten tiedonhallintaohjelmien sekä ERP-järjestelmien kanssa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.8.2018
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Martti Hirvensalo, puh. 040 550 2222, parhaiten tavoitettavissa 1.6. klo 9-12 ja 6.6. klo 13-17.

Hakuaika päättyy: 18.6.2018