(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, Elementit
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussamme on asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen elementti- ja julkisivurakenteiden Hankintapäällikkö

Vastaat yhdessä hankintaorganisaation kanssa mm projektiemme betonielementtien ja julkisivurakenteiden hankinnasta ja suunnittelun ohjauksesta nykyaikaisin työvälinein (tietomallinamme kaikki kohteet). Kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin kehityshankkeisiin. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osaavien kollegoiden parissa organisaatiossa, jossa työsi koetaan tärkeäksi!

Tunnet hyvin tärkeimmät toimittajat sekä osallistut aktiivisesti uusien etsimiseen. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin sekä nimettyjen kausisopimuksien koordinointi. Avoin Hankintapäällikön tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri AMK tai opistotutkinto), sekä usean vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen tai teollisuuden hankintatoimen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä rakentamisprosesseista sekä hyvää tuntemusta rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Arvostamme betonielementti- ja julkisivurakentamisen suunnittelu-, valmistus sekä muuta käytännön osaamista. Teollisen tuotannon ohjaus ja hankintaosaaminen voi olla vaihtoehtoinen osaamisalueesi. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

 Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, +358 50 585 3979, saara.hirsto@compasshrg.fi

Hae tehtävään  oheisesta linkistä https://bit.ly/2JyRzrY

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Join our journey