(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö / E.Ahlström, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020


Me E.Ahlströmilla luomme hyviä hetkiä ja mieleen jäävää tunnelmaa ravintoloihin ja hotelleihin Suomessa ja Virossa. Ainutlaatuinen tarjontamme kattaa käyttötavaroita, sisustusratkaisuja ja palveluita asiakaskokemuksen kirkastamiseen. Toimitamme 400 brändimme portfoliosta 10 000 nimikkeen varastovalikoiman lisäksi tilausohjautuvaa valikoimaa yli 10 000 asiakkaallemme. Olemme toimivan johdon omistama, alan johtava tukku ja maahantuoja, jolla on 107 vuoden kokemus sekä jatkuva halu kehittyä vieläkin paremmaksi. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 17M€.

Etsimme sinua

Hankintapäällikkö

vastaamaan E.Ahlströmin hankintaketjusta.

Varmistat ammattitaidollasi, että asiakkaamme onnistuvat omassa työssään ja saavat päivittäin toimituslupauksemme mukaisesti nopeat ja sujuvat toimitukset.

  • Varmistat saatavuuden ja toimitusvarmuuden ja hallitset varaston arvoa suunnitelmallisesti.
  • Vastaat E.Ahlströmin valikoimanhallinnasta ja sen kehittämisestä.
  • Vastaat kansainvälisestä tavarantoimittaja- ja kumppaniverkostostamme ja olet kumppaneihimme aktiivisesti yhteydessä.

Olet viiden henkilön hankintatiimin esimies ja johtoryhmän jäsen. Matalassa organisaatiossamme teet päivittäin sujuvasti yhteistyötä myynnin, markkinoinnin ja varaston kanssa.

Tarvitsemme tehtävään vahvan osaajan.

  • Sinulla on kokemusta ja näyttöjä käyttötavaroiden hankinnasta ja onnistuneesta valikoiman hallinnasta sekä koulutuksen että työkokemuksen kautta.  
  • Kysynnän ennustamiseen ja toimitusketjun hallintaan liittyvien järjestelmien vankan osaamisen lisäksi sinulla on vähintään yhtä paljon kaupallista näkemystä ja hyvät neuvottelutaidot – suomeksi ja englanniksi.
  • Olet innostava esimies ja johdat tiimiäsi tunneälykkäästi.
  • Hahmotat koko hankintaketjun kokonaisuuden, mutta tartut innokkaasti myös käytännön työtehtäviin.

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn foodservice-toimialan houkuttelevimmassa yrityksessä. Olemme inspiroiva, modernisti ajatteleva ja sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä alan parhaiden osaajien ja kumppaneiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Nupponen 9.10. klo 14:00–15:00 ja 14.10. klo 14:00–15:00, puh. 040 709 3314. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.10.2020 mennessä.