(Poistunut julkaisusta)

Hankintapäällikkö, betonirungot
Hartela / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme palvelukseen kolmea hankintapäällikköä. Hankintapäälliköt vastaavat Hartela-konsernin hankintastrategian toteutumisesta ja sen kehittämisestä kukin omassa kategoriassa, omalla erikoisosaamisen alueellaan. He osallistuvat Hartelan hankintaryhmään, jossa koordinoidaan koko hankintastrategiaa ja sen jalkautusta käytäntöön. Hankintapäälliköt sijoittuvat konsernin emoyhtiön (Hartela-yhtiöt Oy) organisaatioon ja raportoivat konsernin hankintajohtajalle. Työpisteet voivat sijaita pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

Hankintapäällikkö Betonirungot

Laadit ja koordinoit valtakunnallista kategoriastrategiaa betonirunkojen osalta kattaen toimittajat, kumppanuudet, ostot, hinnat ja osto-osaamisen. Hallinnoit kumppanuus- ja kapasiteettivarauskäytäntöjä yli tytäryhtiörajojen. Avustat yksiköitä runkohankinnan ostostrategian laadinnassa projektitasolla sekä ostotoiminnan suorittamisessa. Vuosihankinnat ovat noin 40 MEUR.

Hallitset erilaiset betonirunkoihin liittyvät tuotteet; elementit, valmisbetonit, raudoitteet sekä mielellään myös elementtiasennukset ja elementtisuunnittelun. Tuet rakenteellisten järjestelmien tuotteistamista tuoteryhmittäin sekä luot kumppanuuksia, jotka tukevat tuotteistamista ja tehostavat hankintojen suorittamista. Ymmärrät rakennusprosessin toiminnan ja osaat integroida runkotoimittajat osaksi suunnittelunohjausprosessia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta betonielementtituottajalta (suunnittelu, tuotanto, myynti) ja/tai rakennusliikkeen hankintatoimesta runkohankintojen osalta. Odotamme vähintään insinööritason koulutusta, mielellään DI.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324. Jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 25.6.2018.