(Poistunut julkaisusta)

Hankintalakimies
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Hankintalakimies

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Etsimme nyt hankintalakimiestä julkisista hankinnoista vastaavaan asiantuntijajoukkoomme. Tehtävässä pääset keskittymään avainosaamiseesi ja työskentelemään yhdessä osaavien hankinnan asiantuntijoidemme kanssa hankintaprosessin eri vaiheissa. Tuet asiantuntijoitamme sopimus- ja muiden hankinta-asiakirjojen valmistelussa, sekä toimit sopimuskauden aikaisena tukena. Luot malliasiakirjoja ja ohjeita hankinnan työn tueksi ja hoidat sujuvasti oikeuskäytäntöihin liittyvät asiat.

Työhösi kuuluu myös julkisten hankintojen kehittäminen saumattomassa yhteistyössä asiakkaidemme ja Tuomen hankinnan asiantuntijoiden kanssa. Toimit sujuvassa vuorovaikutuksessa niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa ja koet koulutus- ja neuvontatilanteet mielekkäinä asioina. Luotat omaan osaamiseesi ja ammattitaitoosi sekä esiinnyt vakuuttavasti vaihtuvissakin tilanteissa. 

 

Etsimämme henkilö

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto ja ymmärrystä hankintalain soveltamisesta käytäntöön. Sinulta löytyy mahdollisesti tuntemusta sekä julkisen sektorin toimintamalleista, että käytännön kokemusta julkisten hankintojen toteuttamisesta.

Olet kiinnostunut ajankohtaisesta oikeuskäytännöstä ja jaat mielelläsi tietämystäsi myös tiimille. Toimintatavoiltasi olet palveluhenkinen sekä tarkka ja sinulla on uskallusta tarttua vaativiinkin asioihin. Nautit toimia monipuolisessa roolissasi erilaisten hankintojen parissa ja arvostat kollegoidesi tukea sekä työympäristön joustavuutta.

 

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

 

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 17.11. mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja antaa hankintalakimies Kirsikka Kivimäki numerosta 040-8494354. Parhaiten tavoitat hänet 31.10. klo. 10:00-11:00, 5.11. klo. 13:00-14:00  ja 11.11. klo. 14:30-15:30. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.