Hankintalakimies
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme pääkonttoriimme Helsingin Pohjois-Haagaan Hankintapalvelut-tiimiimme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

Hankintalakimiestä

Hankintapalvelut- tiimi toimii osana Veikkauksen talous, hankinnat ja sisäiset järjestelmät -yksikköä ja tarjoaa keskitetysti hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluja Veikkauksen eri toiminnoille. Veikkauksen hankinnat sisältävät laajasti erilaisia palvelu- ja tavarahankintoja, joista ICT-hankintojen osuus on merkittävä. Tavoitteenamme on mahdollistaa liiketoiminnan hankinnan tarpeet noudattaen lakia julkisista hankinnoista.

Tehtävässäsi vastaat hankintaprosessien läpiviemisestä kokonaisuudessaan yhteistyössä Veikkauksen asiantuntijoiden kanssa; sisältäen hankintatarpeiden kartoittamisen, asiakirjojen valmistelun sekä tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisen. Tehtäviisi kuuluvat myös hankintasopimuksiin liittyvä Veikkauksen henkilökunnan neuvonta ja tuki sopimuskaudella. Osallistut myös aktiivisesti hankintojen kehittämistyöhön ja kategoriahallinnan tehtäviin. Olet osaltasi varmistamassa, että noudatamme yhtiön hankintatoiminnassa lakeja ja ohjeistuksia huolehtien mm. yhtiön hankintaosaamisen lisäämisestä sisäisin koulutuksin.

Odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Olet tiimipelaaja, pidät useat yhtäaikaisetkin langat käsissäsi ja lähestyt asioita asiakkaan näkökulmasta. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja hallitset myös englannin kielen. Tietosuoja- ja turvaosaaminen katsotaan eduksesi.

Edellytämme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta julkisten hankintojen kilpailutuksista ja hankintalainsäädännön käytännön tuntemusta. Arvostamme kokemusta ICT-hankinnoista sekä kokemusta kilpailutusjärjestelmä Cloudian käyttämisestä.

Tarjoamme Sinulle monimuotoisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa peliyhtiössä. Pääset kehittämään peliyhtiön hankintapalveluja yhteistyössä yksikön muiden asiantuntijoiden kanssa. Veikkaus tarjoaa iloiset työkaverit, hyvät välineet työtehtävän suorittamiseen, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä tuhansien avunsaajien eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 23.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Maija Hjelt, puh. 040 740 7008, 15.5. klo 9-10 tai 21.5. klo 10-11. Valitusta hakijasta tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267713
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki