(Poistunut julkaisusta)

Hankintalakimies
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Hankintalakimies

Työavain 1-163-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 10.12.2018 kello 15:45
Hankintakeskus , Asemakuja 2 C, 3.krs. 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Hankintakeskus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme hankintalakimiestä vastaamaan julkisten hankintojen oikeudellisesta arvioinnista ja neuvonnasta osana hankintakeskuksen kolmen hankintalakimiehen tiimiä. Työskentelet sekä itsenäisesti että suunnittelet ja toteutat tavara- ja palveluhankintojen kilpailutuksia yhteistyössä hankinta-asiantuntijoiden ja toimialojen kanssa. Osallistut myös hankintaohjeistuksen laatimiseen ja ylläpitoon, hankinta-asiakirjojen mallintamiseen sekä julkiseen hankintaan liittyvään kouluttamiseen ja valmentamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös kaupungin edustaminen markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Kehität Espoon hankintatoimea yhdessä hankintakeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle erinomaisen työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta.


Kelpoisuusvaatimus: Oikeustieteen maisterin tutkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta julkisista hankinnoista sekä hyvää perehtyneisyyttä hankinta-asioiden hoitoon ja sopimusjuridiikkaan. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen vaatii lisäksi hankinnan eri vaiheiden ja kokonaisuuksien hallintaa, kykyä kehittää toimintamalleja ja -prosesseja, priorisointikykyä, hyviä analysointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä johtaa erilaisia projektitiimejä ja ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Arvostamme vähintään kahden vuoden käytännön lakimieskokemusta valmistumisen jälkeen, tuloshakuisuutta, aktiivista ja joustavaa työtapaa sekä kykyä tehdä tiimityötä. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen ja omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Arvostamme myös osaamista ja kokemusta ICT-hankintojen juridiikasta ja sopimuksista sekä oikeusprosessien hoitamisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4244,60 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Kehitämme ja uudistamme voimakkaasti Espoon kaupungin hankintatoimea ja uuden toimintamallin käyttöönoton myötä haemme joukkoomme uudistamishaluisia ja ennakkoluulottomia hankinnan ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme. Tarjoamme kehittyvän ja kunnianhimoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi hankinnan ammattilaisena. Espoo on yli 270 000 ihmisen kotikaupunki, joka työllistää lähes 14 000 työntekijää. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Hankintakeskuksen johtaja Ari Erkinharju
0407598743
etunimi.sukunimi@espoo.fi