(Poistunut julkaisusta)

Hankintalakimies Yhtymähallinto (190001WA)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Onko sinulle tärkeää tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä? Haluatko omalla työlläsi olla varmistamassa sairaanhoidon häiriötöntä toimintaa, jotta potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa? Kiinnostaisiko uudet haasteet voimakkaasti kehittyvällä sosiaali- ja terveystoimialla hankintojen parissa?

Haemme hankintalakimiestä vakituiseen virkaan HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Työskentelet HUSin Yhtymähallinnon lakiasiat-tiimissä tehden tiivistä yhteistyötä hankintojen kanssa.

HUSin hankintatoimen tarkoituksena on hankintastrategian mukaisesti omalta osaltaan varmistaa sairaanhoidon häiriötön toiminta, huolehtia siitä, että hankinnat tehdään kokonaistaloudellisesti edullisesti sekä edistää sairaanhoitopiirin muiden strategisten tavoitteiden toteutumista. Hankintalakimiehenä tehtäväkuvaasi sisältyvät hankintatoimen juridinen tukeminen, julkisten hankintojen ja –sopimusten oikeudellinen arviointi ja neuvonta, valitusten hoitaminen sekä osallistuminen hankintaan liittyvään kouluttamiseen ja valmentamiseen. Osallistut hankintaprosessin eri vaiheisiin ja saat sitä kautta erinomaisen kuvan sairaanhoitopiirin eri toiminnoista. Osallistut erilaisten tavara-, laite- ja palveluhankintojen kilpailutusten valmisteluun ja huomioit omalta osaltasi myös kehittyvän teknologian ja tietosuojan näkökohdat. Hankintalakimiehenä sinulla on lisäksi merkittävä rooli hankintatoimen kehittämisessä.

Meillä et tee töitä yksin, vaan hankintojen lisäksi sinulla on muun juristitiimin tuki. Juristitiimissä sinua on vastassa hyvä yhteishenki, välitön ilmapiiri sekä osaavaa ja kokenutta porukkaa. Työskentelet tiiviisti HUSin kilpailutusorganisaation ja erikoissairaanhoidon asiantuntijoiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla HUS Logistiikan toimipisteessä. Esimiehenäsi toimii HUSin hallintopäällikkö. Noudatamme virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Hakukelpoisuus

Viran kelpoisuusehtona on oikeustieteen maisterin tutkinto ja soveltuva kokemus tai vastaava aikaisempi tutkinto ja soveltuva kokemus.

Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito (II luokka). 

Kohteen aloituspäivämäärä: 4.11.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7105 Yleishallinnon ja juridiikan vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Kerron mielelläni lisää. Hallintopäällikkö Jaana Vento, puh. 0500 474 968, 21.8. klo 9.30-11.30, 22.8. klo 14-16 ja 4.9.2019 klo 12-13.

Hakuaika päättyy: 9.9.2019