(Poistunut julkaisusta)

Hankintalakimies, Hankintakeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Ovatko monipuoliset, mielenkiintoiset ja laajatkin sopimuskokonaisuudet lähellä sydäntäsi? Haluatko olla mukana varmistamassa, että julkisia palveluita tuotetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti?

Haemme hankintalakimiestä vastaamaan julkisten hankintojen oikeudellisesta arvioinnista ja niihin liittyvien sopimusten toimivuudesta sekä neuvonnasta ja sparrauksesta osana kaupungin keskitetyn hankintakeskuksen hankintojen kehittäminen ja tuki -tiimiä.

Virka on uusi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kolmen muun hankintalakimiehemme kanssa, minkä lisäksi toimit sekä itsenäisesti että suunnittelet tavara-, palvelu- ja ICT-hankintojen kilpailutuksia yhteistyössä hankinta-asiantuntijoiden ja toimialojen edustajien kanssa. Osallistut myös mm. hankintaohjeistuksen laatimiseen ja ylläpitoon, hankinta-asiakirjojen mallintamiseen, sopimusehtojen kehittämiseen, toimittajahallintaan sekä julkiseen hankintaan liittyvään kouluttamiseen ja valmentamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös kaupungin edustaminen markkinaoikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Kehität Espoon hankintatoimea yhdessä hankintakeskuksen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin ytimeen laaja-alaisten hankintojen kautta. Hankintakeskuksessa on hyvä yhteishenki, matala hierarkia ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupungin hankintakeskus, Virastopiha 2, 02770 Espoo

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää ymmärrystä sopimusjuridiikasta laajojen kokonaisuuksien hallintaa, kykyä kehittää toimintamalleja ja -prosesseja, priorisointikykyä, hyviä analysointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä johtaa erilaisia projektitiimejä ja ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Arvostamme käytännön lakimieskokemusta valmistumisen jälkeen ja kokemusta julkisista hankinnoista. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen vaatii lisäksi tuloshakuisuutta, aktiivista ja joustavaa työtapaa sekä kykyä tehdä tiimityötä. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen ja omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Arvostamme myös osaamista ja kokemusta ICT-hankintojen juridiikasta ja sopimuksista sekä oikeusprosessien hoitamisesta. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata valmiiksi, koska erityisesti oikea asenne ja halu kehittyä ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja vastuullinen edelläkävijä, joka toteuttaa kuntalaisten eduksi laadukkaita ja taloudellisia hankintoja, joilla on laajat myönteiset yhteiskunnalliset vaikutukset. Espoo edistää hankintojen kautta tervettä kilpailua, yritysystävällisiä ja innovatiivisia hankintoja sekä kestävää kehitystä. Espoon kaupungin hankintakeskuksen tehtävänä on vastata keskitetysti Espoon kaupungin hankintojen suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta sekä sopimuksista ja sopimusseurannasta. Vastuualueeseemme kuuluvat koko kaupungin hankinnat lukuun ottamatta teknisen ja ympäristötoimen rakennusurakoita ja suunnittelukilpailuja. Kehitämme ja uudistamme voimakkaasti Espoon kaupungin hankintatoimea ja haemme joukkoomme uudistamishaluisia ja ennakkoluulottomia hankinnan ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme.

Kiinnostuitko? Jos haluat tulevilta kollegoilta lisätietoja esimerkiksi tehtävänkuvasta tai vaikkapa Espoosta työnantajana, Pihla, Sanna-Maria ja/tai Karri kertovat sinulle mielellään lisää. Halutessasi voit toki hakea tehtävää suoraankin, pääasia että haet!