(Poistunut julkaisusta)

Hankintakoordinaattori / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista, ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Hämeenlinnan logistiikkakeskuksessa käytössämme on viimeisimmän laajennuksen jälkeen modernit 45.000m² logistiikkatilat. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle perhevapaan sijaisuuteen

Hankintakoordinaattoria

Tule mukaan iloiseen tiimiimme vaihtelevien kuluttajatuotteidemme hankintaan liittyviin tehtäviin!  Tärkein vastuusi on ostotilausten hallinta ja käsittely nimetyissä tuoteryhmissä. Työhösi kuuluu yhteydenpito kotimaisiin ja ulkomaisiin tavarantoimittajiin, toimitusten seuranta ja ostotilausprosessiin liittyvien tietojen selvitys ja ylläpito järjestelmiin. Toimit myös yhteyshenkilönä tavarantoimittajien ja yrityksemme graafikkojen välillä. Hankintakoordinaattorina kuulut operatiivisen oston tiimiin ja toimit hankinnassa tuotepäälliköiden tukena.

Näillä taidoilla onnistut!

Tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, aikaansaavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Osaat käyttää ketterästi erilaisia toimisto-ohjelmistoja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aiempaa osaamista ostotilausten käsittelystä ja hallinnoinnista, mieluiten kuluttajatuotteiden parista.

Olet työskentelytavoiltasi tarkka, järjestelmällinen ja organisointitaitoinen. Kykenet työskentelemään tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. Kannat oma-aloitteisesti vastuusi työtehtävistäsi, ja sinulla on valmiutta sekä halua kehittää toimintaa. Viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Mitä sinulle tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Kyseessä on noin vuoden määräaikainen perhevapaan sijaisuus siten, että työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy lokakuun 2021 lopussa. Kasvavassa organisaatiossamme sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tartu siis mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi!

Lisätietoja tehtävästä antavat 9.10. klo 12–13 ja 14.10. klo 12–13 Tammer Brands Oy:n operatiivisen oston päällikkö Merja Palokangas 040 589 8258 sekä MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki 5.–7.10. ja 12.–14.10., puh. 040 167 6867.