(Poistunut julkaisusta)

Hankintakoordinaattori, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Oletko kiinnostunut auttamaan uuden järjestelmän käyttöönotossa ja käyttäjien kokemuksen ymmärtämisessä? Löytyykö sinulta aitoa kiinnostusta hankintoja ja liiketaloutta kohtaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme hankintakoordinaattori!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle hankintakoordinaattoria. Hankintakoordinaattorin tehtävässä vastuullasi on loppukäyttäjien tukeminen ostotilausten tekemisessä. Annat one-to-one tukea sekä järjestät pienkoulutusta. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä ostotilausjärjestelmään. Voit olla joko loppuvaiheen opiskelija tai jo koulusta valmistunut, tärkeintä meille on innokas asenne ja halu oppia uutta.

Tehtävässä menestyy parhaiten ulospäinsuuntautunut henkilö, joka on valmis auttamaan käyttäjiä omaksumaan uuden järjestelmän osaksi päivittäistä arkea. Työskentely tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Fortumin toimisto sijiatsee Espoon Keilaniemessä. Aloitus tehtävässä on elokuun puolessa välissä.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Loppukäyttäjien tukeminen ostotilausten tekemisessä
 • Pienkoulutukset
 • Ohjeistusten tekeminen
Odotamme sinulta
 • Sopivaa koulutustaustaa (esim. tradenomi)
 • Aitoa kiinnostusta liiketoimintaa ja uuden järjestelmän käyttöönottoa kohtaan
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja palvelualtista asennetta työhön
 • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista 
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja kasvavaa toimialaa
 • Mielenkiintoisen projektin
 • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alaa harjoittelijan position kautta
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.7.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.