(Poistunut julkaisusta)

Hankintakoordinaattori, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo
Fortum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020
Oletko kiinnostunut auttamaan uuden järjestelmän käyttöönotossa ja käyttäjien kokemuksen ymmärtämisessä? Löytyykö sinulta aitoa kiinnostusta hankintoja ja liiketaloutta kohtaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme hankintakoordinaattori!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle hankintakoordinaattoria. Hankintakoordinaattorina olet osa Fortumin hankintatiimiä, jonka tarkoituksena on lähiaikoina ottaa käyttöön uusi strategisen hankinnan järjestelmä. Tässä projektissa työtehtäviisi kuuluu erilaiset järjestelmän implementointitehtävät, kuten koulutusmateriaalien valmistelu, käyttäjien tuki ja opastus, järjestelmän testaaminen ja ongelmista raportointi. Sinulla on tärkeä rooli käyttäjälähtöisessä ajattelussa ja uusien käyttäjien kokemuksen ymmärtämisessä. Työtehtävässä pääset työskentelemään yhdessä sekä hankinnan-, IT- ja taloudenyksikköjen kanssa. Voit olla joko loppuvaiheen opiskelija tai jo koulusta valmistunut.

Tehtävässä menestyy parhaiten liiketoiminnasta ja IT:stä kiinnostunut, ulospäinsuuntautunut henkilö, joka on valmis auttamaan käyttäjiä omaksumaan uuden järjestelmän osaksi päivittäistä arkea. Toivoimme sinulta kiinnostusta järjestelmän kehittämiseen ja testauksen kautta haluat ymmärtää kokonaisvaltaisesti järjestelmän käyttäjäkokemusta. Työskentely tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuun 2021 loppuun saakka. Fortumin toimisto sijiatsee Espoon Keilaniemessä.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Avustavat tehtävät hankintajärjestelmän implementoinnissa ja käyttöönotossa
 • Koulutusmateriaalien teko ja käyttäjien opastaminen
 • Järjestelmän manuaalinen testaus ja ongelmien raportointi
 • Käyttäjäkokemuksen hahmottelu
Odotamme sinulta
 • Sopivaa koulutustaustaa (esimerkiksi kaupallinen, tekninen tai koulutuksellinen)
 • Aitoa kiinnostusta liiketoimintaa ja uuden järjestelmän käyttöönottoa kohtaan
 • Excel-taitoja (esimerkiksi pivot ja datamassojen käsittely) sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista 
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja kasvavaa toimialaa
 • Mielenkiintoisen projektin strategisen hankinnan parissa
 • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alaa harjoittelijan position kautta
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.4.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian keväällä 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.