(Poistunut julkaisusta)

Hankintakoordinaattori Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille kahta hankintakoordinaattoria työskentelemään Porvoon Kilpilahdessa. Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja kehittymään hankinnan tehtävissä osaavassa tiimissä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle, hankinnan tehtävistä kiinnostuneelle henkilölle. Emme edellytä pitkää työkokemusta, vaan oikea asenne työntekoon ja into oppia ja kehittyä ovat tässä tehtävässä avainasemassa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Hankintakoordinaattorina toimit tiimisi tukena ja avustat ostajia rutiininomaisemmissa tehtävissä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi dokumenttien tallentaminen järjestelmään, tietojen kopiointi järjestelmästä toiseen sekä muita hallintotehtäviä tarpeen mukaan. Työ on järjestelmäpainotteista ja tulet käyttämään paljon ERP:iä sekä muita yleisimpiä toimisto-ohjelmia, mutta samalla teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tekninen tai kaupallinen koulutustausta - hankinnan opinnot/kurssit katsotaan eduksi. Toivomme lisäksi aiempaa työkokemusta toimistotehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Tehtävä sopii hyvin sinulle, joka olet motivoitunut kehittymään ja innokas oppimaan uutta. Tehtävä edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Kilpilahti

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.