(Poistunut julkaisusta)

Hankintakoordinaattori, Henkilöstö ja konsernipalvelut, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Hankinta

Kielotie 14 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Hankinnan vahva osaaja, tule Vantaalle töihin mukavaan työporukkaan!

Vahvistamme Hankinnat-palveluyksikköämme rakentaessamme uutta Vantaan kaupunkiorganisaatiota. Haemme nyt 13 hengen kilpailuttamistiimiin kahta (2) hankintakoordinaattoria. Hankintakoordinaattorit sijoittuvat henkilöstö ja konsernipalveluiden palvelualueelle. Hankinnoissa on välitön ja rento ilmapiiri tehdä töitä. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten yhteyksien äärellä, modernissa avokonttorissa Kielotie 14:n toimitilassa.

Hankintakoordinaattorin tehtäviin kuuluvat:

  • Pienhankintoihin liittyvien kilpailutusprosessien hoitaminen. Asiakkaiden avustaminen markkinakartoituksessa sekä asiakirjojen laadinta.
  • Pienhankintojen neuvonta ja ohjaus asiakkaille. Asiakkaiden yhteyshenkilönä toimiminen pienhankintoihin liittyvissä hankinnoissa. Pienhankintoihin liittyvän järjestelmän tekninen tuki.
  • Hankintaan liittyvissä asioissa järjestelmän käyttöön liittyvä opastus, neuvonta ja koulutus. Osallistuminen järjestelmän kehittämiseen hankinta-asioiden osalta.
  • Pienhankintojen malliasiakirjojen laadinta ja ylläpitäminen sekä koulutusten järjestämien ja pitäminen pienhankintoihin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankinnan osto- ja kilpailuttamistiimien muiden asiantuntijoiden kanssa. Hankintakoordinaattorien vastuualueelle kuuluvat Vantaan eri toimialueille ja tytäryhtiöille tehtävien kansallisen kynnysarvon alle jäävien hankintojen kilpailuttaminen sähköisessä pienhankinta järjestelmässä. Hankintakoordinaattorien tehtävät ovat uusia, joten niiden lopullinen sisältö muotoutuu, kun hankintakoordinaattorit ovat aloittaneet työnsä. Meillä kehittäminen on aidosti arkea ja hankintojen prosessit ovat kunnossa. Olemme mukana useassa kansallisessa sekä kansainvälisessä hankintojen kehittämiseen liittyvässä hankkeessa.

Odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, kyvykkyyttä itsenäiseen työhön ja taitoa työskennellä aikataulupaineiden alla.  Pystyt tarvittaessa pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja olet taitava saattamaan asiat loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisten hankintojen parissa työskentelystä.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.

Tervetuloa meille töihin!   

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto ( esim. tradenomi (AMK) tai insinööri (AMK)).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2740,67 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hankintapäällikkö Anu Pajala
P. 0405935421
anu.pajala@vantaa.fi

Tavoitettavissa
ma 2.3 klo 12-14, ti 10.3 klo 12-14, ma 16.3 klo 12-14

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.