(Poistunut julkaisusta)

Hankintajohtaja
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Hankintajohtaja

vastaamaan Eltelin Suomen hankinnoista.

Hankintajohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti hankintastrategian luonnista sekä implementoinnista toimien samalla operatiivisessa roolissa hankintojen parissa. Johdat ja kehität hankintatointa ja ymmärrät ison kuvan lisäksi myös detaljit. Viet muutokset läpi tehokkaasti ja tavoitteellisesti ja toimit esimiehenä noin kahdeksan hengen hankintatiimille. Palvelet tehtävässäsi kaikkia Suomen liiketoimintoja ja toimit yhteistyössä muiden maiden hankintajohtajien kanssa. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon pääkonttori ja tehtävässäsi raportoit Suomen operatiiviselle johtajalle (COO).

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista. Olet hankinnan osaaja, jolla on tulokselliset näytöt teollisuuden kansainvälisistä hankinnoista sekä hankintaprosesseista. Olet tottunut hoitamaan haastavatkin neuvottelutilanteet itsenäisesti ja toimit mielelläsi vankassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Infrarakentamisen ja infranetliiketoiminnan tuntemus lasketaan eduksesi samoin kuin aiempi kokemus maanrakennuksen alihankinnasta. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielitaito; ruotsin kielitaito on tehtävässä hyödyksi. Olet valmis matkustamaan, tilanteen niin vaatiessa.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä hankintatoimen kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Suhtaudut avoimen uteliaasti uudistuksiin ja pilotoit mielelläsi. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi etkä pelkää kääriä hihojasi tai säikähdä nopeaa päätöksentekoa. Neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2q4FVfm viimeistään 15.11.2018.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi. Parhaiten tavoitat tiistaina 30.10. klo 12 – 15 sekä torstaina 8.11. klo 9 – 12.