(Poistunut julkaisusta)

Hankintajohtaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme hankintajohtajaa vastaamaan VR Groupin kunnossapidon hankinnasta ja keskitetystä ostamisesta. Ostovolyymimme on kymmeniä miljoonia euroja vuodessa. Saat johdettavaksesi viiden hengen asiantuntevan tiimin.

Vastaat tiimisi työn johtamisesta, kunnossapidon hankintastrategian toteuttamisesta ja kustannustehokkuuden jatkuvasta kehittämisestä. Tiimisi kanssa vastaat hankintakanavaselvityksistä, sopimusneuvotteluista ja toimittajayhteistyöstä sekä hankinnan prosessien kehittämisestä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kansainvälisistä hankintatehtävistä ja julkishankinnasta. Luemme eduksi kokemuksen hankinnan johtotehtävistä, mutta voit olla myös enemmän urasi alkutaipaleella ja vahvasti ylöspäin menossa oleva hankinnan ammattilainen.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava neuvottelija. Olet kunnianhimoinen ja sinulla on halua ja kykyä toiminnan jatkuvan kehittämiseen. Teet intohimoisesti töitä sen eteen, että vastuualueesi mittarit kehittyvät oikeaan suuntaan.

Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään VR Groupin kunnossapidon hankintaa ja itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun johtaja Joona Hurmerinta, puh. 040 8622 019.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti. 

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.