(Poistunut julkaisusta)

Hankintajohtaja julkisten hankintojen pariin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Vahvistamme hankintatiimiämme ja etsimme nyt Hankintajohtajaa asiantuntevaan joukkoomme. Tehtävässäsi vastaat strategisesta hankintojen johtamisesta sekä kehitystyöstä ja pyrit lisäämään yhteistyötä sidosryhmien välillä. Yhdessä hankintapäälliköiden, sekä muiden hankinnan asiantuntijoiden kanssa varmistat, että Tuomi Logistiikalla on kaikki edellytykset tehdä omistaja-asiakkaillemme vaikuttavia, merkityksellisiä ja rohkeita hankintoja. Innovatiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi pystyt asettumaan asiakkaiden kenkiin, kehittäen tiimisi kanssa parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakasrajapinnan haasteisiin. Hankintajohtajana olet toimintosi kasvot ja osallistut mielelläsi keskusteluihin asiakasrajapinnassa sekä sosiaalisessa mediassa.

Etsimämme henkilö

Toivomme sinulla olevan laajalti kokemusta ja näyttöjä julkisten hankintojen strategisesta johtamisesta, sekä ymmärrystä hankintojen operatiivisesta toiminnasta. Tunnistat, kuinka hankinnan keinoin voidaan kehittää asiakkaiden palveluiden vaikuttavuutta. Olet myös mahdollisesti osallistunut johtoryhmätyöskentelyyn. Työotteesi on tuloksellinen, sekä kehitystehtävistä innostuva. Ymmärrät Tuomi Logistiikan toimintaympäristöä, sekä julkisen sektorin toimintamalleja. Sote-hankkeet tulevat olemaan avainasemassa tulevaisuudessa, joten kokemus tämän puolen hankinnoista on eduksi.

Sidosryhmätyöskentely on sinulle luontaista, ja olet kuin kala vedessä kuntasektorin päättäjien sekä toimittajien joukossa. Tehtävä sisältää esimiesvastuun, joten toivomme, että omaat vahvat vuorovaikutustaidot, jotka mahdollistavat keskustelevan ja osallistavan johtamistavan.

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 19.1.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Joululomien vuoksi aloitamme haastattelut tammikuussa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Vesa Haapamäki numerosta 041 730 0406. Parhaiten tavoitat hänet 18.12. klo. 13:30-14:30, 2.1. klo. 10-11:00, 8.1. klo. 9-10:00 ja 16.1 klo. 14-15:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.