(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Peab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle korjausrakentamiseen hankintainsinööriä. Tehtävänäsi on vastata omien työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Teet sovituista hankintakokonaisuuksista tarjouspyynnöt, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Tehtäviisi kuuluvat myös kohteiden hankintojen aikataulutuksen laadinta ja hankintasuunnitelman ylläpito. Tuet tuotanto-organisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimit yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksesi. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että eri sidosryhmien kanssa. Jos sinulla on aktiivinen ote, hyvät neuvottelutaidot, yhteistyökykyä ja kiinnostus hankintatoimen kehittämiseen, olet etsimämme osaaja.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa, osaavan työyhteisön tuen sekä työskentelyn mielekkäässä työympäristössä.

Viimeinen hakupäivä 30.9.2020