(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Etsimme nyt asiakkaamme palvelukseen HANKINTAINSINÖÖRIÄ Espoon toimistolle vakituiseen työsuhteeseen! Asiakkaamme on suomalainen asuntojen rakentamiseen keskittynyt yritys, joka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Hankintainsinöörin tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön kiinteistöhallinnan ja rakentamisen parissa. Vastaat materiaalien operatiivisesta ostamisesta ja huolehdit hankintojen oikea-aikaisuudesta. Kehität materiaalihankintaa yhdessä hankintatiimin kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänäsi on myös etsiä aktiivisesti kilpailukykyisempiä vaihtoehtoja nykyisille tuotteille ja tavarantoimittajille.

Hakijan profiili

Olet rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen ja sinulla on jo kokemusta hankintatoimesta sekä rakennusinsinöörin koulutus. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, tarkka ja pitkäjänteinen. Odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja, sillä hankintainsinöörin tehtäviin sisältyy runsaasti yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on halu kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että hankintaosaston toimintaa. Vaihtelevien työtehtävien vuoksi hyvät priorisointitaidot ovat tarpeen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi on kiinteistöalan ammattilaisten joukko.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään rekisteröitymällä linkin kautta työnhakijaksi. Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

HR konsultti Laura Honkanen vastaa rekrytointiprosessista. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin ke-to klo 14-15 puh. +358 50 537 4289.