(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Arkta Rakennuskultti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle hankintainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut julkisiin KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Arkta Rakennuskultilla on matala organisaatiorakenne ja ketterä perheyrityksen toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Hankintainsinöörinä pääset tekemään työmaan hankintoja. Osallistut tarjousneuvotteluihin yhdessä työpäällikön ja työmaan toimihenkilöiden kanssa. Vastaat nimettyjen työmaiden hankinnoista työmaalla vastaavan työnjohtajan ja työpäällikön ohjauksessa. Voit olla kokenut tekijä tai uran alussa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

TYÖTEHTÄVÄ: Hankintainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
- Plussaa saat, jos olet toiminut vastaavissa tehtävissä aiemmin, mutta taustasi voi olla myös työmaainsinööri tai työnjohtaja.
- Olet parhaimmillasi asiakasyhteistyössä ja olet tuloshakuinen.
- Innostut numeroiden pyörittelystä ja sinulla on motivaatiota kehittyä tehtävässäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
- Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
- Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.
- Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
- Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 24.5.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.