(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Projektinjohtopalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Tulet työskentelemään vaihtelevissa PJP-hankkeissamme hankintojen parissa. Vastaat projektinjohtopalveluhankkeissamme osaurakka- ja materiaalihankinnoista sekä ylläpidät ja kehität alihankintaverkostoamme aktiivisesti. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla toimipaikassamme Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työssäsi käyt säännöllisesti myös työmailla. Suuremmissa projekteissa voi olla eduksi, että asemapaikkasi on aktiivisimman hankintavaiheen aikana työmaalla.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja aiempaa kokemusta hankintojen hoitamisesta esimerkiksi rakennusliikkeessä. Urakoitsijaverkoston tuntemus auttaa sinua suoriutumaan tehtävästäsi tuloksellisesti. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa, kunhan asenteesi on kohdallaan ja oppimishalu kova. Työkokemusta sinulla on mielellään kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Onnistuaksesi hankintainsinöörin tehtävässä viestit ja neuvottelet sujuvasti ja tunnet sopimuskäytännöt. Viihdyt pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä, erilaisten järjestelmien kanssa sormi ei mene suuhun ja työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävistä antaa Projektinjohtopalveluien toimialapäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4384 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Hankintainsinööri, PKS”.