(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Haemme nyt Espoon pääkonttoriin                           

Hankintainsinööriä 

Nautitko mielenkiintoisesta ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti, mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa?

Hankintainsinöörin tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön kiinteistöhallinnan ja rakentamisen parissa. Vastaat materiaalien operatiivisesta ostamisesta ja huolehdit hankintojen oikea-aikaisuudesta. Kehität materiaalihankintaa yhdessä hankintatiimin kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa. Tehtävänäsi on myös etsiä aktiivisesti kilpailukykyisempiä vaihtoehtoja nykyisille tuotteille ja tavarantoimittajille.  

Mitä odotamme?

Olet rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen ja sinulla on jo kokemusta hankintatoimesta. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, tarkka ja pitkäjänteinen. Odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja, sillä hankintainsinöörin tehtäviin sisältyy runsaasti yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on halu kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että hankintaosaston toimintaa. Vaihtelevien työtehtävien vuoksi hyvät priorisointitaidot ovat tarpeen. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi on kiinteistöalan ammattilaisten joukko.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla hankintapäällikkö Elina Améelle p. 040 9222 457. Tavoitat Elinan parhaiten tiistaina 27.8., klo 8-9. ja 2.9., klo 16-17.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 15.9.2019. Toivomme kuulevamme sinusta pian!