(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme nyt hankintainsinööriä tukemaan Eltelin Suomen liiketoiminnoille tehtäviä aliurakointihankintoja. Tehtävän sijainti on ensisijaisesti joko Eltelin Tampereen tai Pirkkalan toimisto.

Hankintainsinöörinä vastaat pääasiassa aliurakointiin liittyvistä hankinnoista ja toimittajan elinkaaren hallinnasta yhteistyössä aliurakoinnista vastaavan hankintapäällikön ja muun hankintaorganisaation kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kilpailutukset, sopimusneuvottelut, toimittajakentän hallinta ja yhteistyön kehittäminen yhteistyössä toimittajien ja Eltelin liiketoimintojen kanssa. Toiminnallasi tuet liiketoimintayksiköitä ja erityisesti tarjouslaskentaa. Vastaat myös aliurakoinnin laadun kehittämisestä ja laadunvalvonnasta. Olet valmis järjestämään ja pitämään koulutuksia aliurakointiin liittyen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä palveluntoimittajien, organisaation sekä hankinnan kollegojesi kanssa ja huolehdit, että Eltelin liiketoiminnan ammattilaiset pystyvät toteuttamaan työnsä kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Tehtävässä raportoit aliurakoinnista vastaavalle hankintapäällikölle.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen. Maanrakennukseen liittyvä koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on kokemusta hankinnasta – kilpailutukset ja sopimusneuvottelut sopimusehtoineen ovat sinulle tuttuja – omaat kokemusta erityisesti aliurakoinnin hankinnasta, maarakennukseen liittyvä työkokemus katsotaan sinulle eduksi. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta.


Olet persoonana aktiivinen ja aikaansaava. Sinulla on kehittyneet yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit luontevasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kieli katsotaan sinulle eduksi. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat Hankintajohtaja Marko Väisänen 13.6. klo 13-14.
Tavoitat sekä Markon numerosta 020 411 211.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta  19.6..2019 mennessä.