(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Nokeval Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Etsimme nyt positiivisen kasvumme siivittämänä uuteen rooliin

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

vastaamaan komponenttiemme hankinnasta ja tilaus-toimitusketjumme toimivuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat komponenttien tilaus-toimitusketjun hallinta, joka pitää sisällään ostotilaukset, tilausten hallinnoinnin ja seurannan sekä mahdollisten reklamaatiotilanteiden hoitamisen. Osallistut aktiivisesti hankintaneuvotteluihin ja pidät yllä suhteita toimittajiimme. Työnkuvaasi sisältyy myös varaston kiertonopeuden seuranta ja muiden osastojen tukeminen esimerkiksi tarjouspyyntöihin ja kilpailutuksiin liittyen. Vastaat myös säännöllisin väliajoin tehtävästä toimittaja-arvioinnista ja toimittajien kanssa tehtävistä suorituskyvyn parannustoimenpiteistä. Jatkuva kasvumme tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittää hankintajärjestelmiämme ja osallistua tuotantoprosessiemme suunnitteluun.

Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat sisäiset kumppanit myynnissä, ostoissa, tuotannossa ja tuotekehityksessä, josta saat ajankohtaista tietoa toivotuista hankinnoista. Olet päivittäin yhteydessä toimittajiin ja seuraat ennakoivasti tuotteiden saatavuutta ja toimitusaikoja.

Taustaltasi olet insinööri (DI, AMK) tai sinulla on muu tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemusta sinulle on kertynyt jo joitakin vuosia hankintojen parista. Sinulla on ymmärrystä elektroniikan alalta ja edellytämme kokemusta ostamiseen liittyvistä prosesseista ja ymmärrystä komponenttihankinnan periaatteista. Katsomme eduksesi tuntemuksen tuotantologistiikasta tai sarjatuotannosta. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä hallitset täysipainoisena työkielenä suomen ja englannin. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen tuotannon suunnittelu- ja kehitystehtävistä.

Persoonaltasi olet kokonaisuuksia hahmottava ja asioita edistävä tekijätyyppi. Sinulla on halu ja kyky ottaa eri työtehtäviä vastuullesi ja muutosmyönteisyys kuuluu hyveisiisi. Meillä tehtävät eivät ole kiveen hakattuja, vaan prosessien kehittäminen on sinulle myönteinen mahdollisuus työssä. Tavoitteemme on mennä vauhdilla eteenpäin myös tulevaisuudessa, mikä vaatii meiltä ja sinulta halua jatkuvaan kehittymiseen muutoksen mukana.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, joka toimii niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Työyhteisömme on avoin, rento ja huumorintajuinen. Otamme huomioon henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi ja olemme joustava työnantaja, joka antaa vapaudet työssäsi onnistumiseen. Tarjoamme mahdollisuuden palkkakehitykseen työtehtävässäsi kehittymisen mukaan. Muista talomme eduista kerromme haastattelutilanteessa.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jätä hakemuksesi www.voima.info -sivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Kristian Paloheimo numerosta 010 311 3882, kristian@voima.info.