(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri
Badenoch & Clark / Rakennusyhtiöön

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2017

Hankintainsinööri Rakennusyhtiöön Pääkaupunkiseudulle 
 
Teemme yhteistyötä usean eri rakennusliikkeen – suuremman ja pienemmän – kanssa hakien heille jatkuvasti uusia, motivoituneita tekijöitä juuri oikeanlaiseen ympäristöön ja yritykseen. Usean yhteistyökumppanin hyöty tulee erityisesti siitä, että voimme paremmin löytää sen juuri sinulle oikean paikan tehdä hyvää työtä pitkäjänteisesti. Nyt etsitään vakituiseen työsuhteeseen
 
HANKINTAINSINÖÖRI 
 
Vastaat rakennusprojektin hankinnan kokonaisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu hankintojen suunnittelu, toimittaja- ja urakoitsijavalinnat, neuvottelut, tarjouspyynnöt ja sopimukset, sekä toimeenpano tuotantoon. Olet kustannus- ja laatutietoinen tekijä hyvillä yhteistyö- ja neuvottelutaidoilla. 
 
Odotamme sinulta vähintään alempaa teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa. Tietotekniset ohjelmat ja projektinomainen tehtävien hallinta ovat sinulle arkipäivää. Haluat varmistaa vastuualueesi tavoitteiden toteutumisen ajallaan! 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn tueksi hyvän perehdytyksen tehtäviisi, asiakaslähtöisen tiimin, tarvittavat työkalut ja modernin työympäristön. Kykyjesi ja halujesi mukaan sinulla on mahdollisuus kehittyä edelleen ja laajentaa vastuualueitasi. 
 
Oletko juuri valmistunut tuleva tähti tai kokenut pro – kuitenkin energinen ja kehityshaluinen?
Ota heti yhteyttä, jutellaan miten voimme auttaa urallasi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 
 
Yhteydenotot ja hakemukset luottamuksella viimeistään 20.3.2017:

  • Mika Palmio 0400 535 553 / Mika.Palmio@Badenochandclark.fi
  • Lähetä hakemuksesi ja CV nettisivulla www.badenochandclark.fi

 
Tervetuloa haastamaan itsesi ja viihtymään töissä!