(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri Tripla-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haemme Helsinkiin

Hankintainsinööriä Triplaan

Työskentelet kauppakeskus Mall of Triplan liiketilojen rakentamisen parissa huolehtien niiden rakentamisen aikaisista hankintatarpeista. Toimit yhteystyössä liiketilojen suunnittelunohjauksen kanssa ja etsit heille innovatiivisia sekä kustannustehokkaita hankintaratkaisuja. Parhaiden ratkaisujen varmistamiseksi asiakkaillemme olet tiiviisti yhteydessä myös kansainvälisten ja kotimaisten toimittajien kanssa ja kehität hankintatoimeamme.

Etsimme

Työskentelyotteesi on asiakaskeskeinen, ja yhteydenpito niin asiakkaidemme kuin toimittajakumppaniemme kanssa on sinulle luontevaa. Pidät langat sujuvasti käsissäsi, ja työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoiden. Paineensietokykysi on hyvä, ja ratkaiset arkipäivän ongelmia taidokkaasti tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on

  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • sujuva englannin kielen taito
  • tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen hankintatehtävistä, mutta voit olla myös vastavalmistunut ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi hankintojen ja asiakastyön parissa.

Tarjoamme

Rakennamme Helsingin Pasilaan tulevien vuosien aikana valtavan kaupan, kaupunkikulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskuksen Triplan. Innostuneiden ammattilaistemme voimin vaativat maa-, pohja- ja infratyöt ovat valmistuneet parhaillaan rakenteilla olevan hotelli- ja toimistokorttelin pohjaksi. Raudanluja joukkomme on aloittanut myös 400 YIT Kodin rakentamisen tälle kolmen korttelin alueelle. Ole oman elämäsi mestari, tule mukaan rakentamaan elävää kaupunkia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Pekka Luukkonen, puh. 040 714 6508.

Jätä hakemuksesi 21.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.