(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri Trigoni-hankkeeseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme projektitiimimme vahvistukseksi

HANKINTAINSINÖÖRIÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa. 

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.  Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta etenee vauhdikkaasti. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme hankintainsinööriä.

Hankintainsinöörinä vastaat itsenäisesti työmaiden erikseen sovittujen hankintakokonaisuuksien toteuttamisesta ja sopimusten tekemisestä. Markkinatilannetta aktiivisesti seuraamalla varmistat oikea-aikaiset hankinnat ja parhaat kumppanit niin kotimaisista kuin kansainvälisistä toimittajista. Selvität ja tutkit suunnitelma- ja toteutusvaihtoehtoja sekä tuotteistamisratkaisuja yhteistyössä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tuotteistusryhmän kanssa. Osallistut hankinnan kehitystyöhön ja informoit hankintoja tehdessäsi myös muiden yksiköiden hankintahenkilöitä markkinatilanteesta.

Päivittäisessä työssäsi sinua tukee koko Trigonin joukkueemme. Työskentelytapamme on yhteistoiminnallinen ja hankkeen big room sijaitsee työmaan välittömässä läheisyydessä Pasilassa.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta hankintatehtävistä, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta toimitila- ja/tai hotellirakentamisen hankintatehtävistä. Sinulla on rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä, muun kielitaidon katsomme eduksi. Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä.

Toimit sujuvasti yhteistoiminnallisen hankeen big room-ympäristössä ja arvostat läpinäkyvää toimintatapaa ja päätöksentekoa. Suhtaudut uteliaasti uuteen ja kehität avoimin mielin toimintaamme ja koko rakennusalaa palvelevia uusia toimintakäytäntöjä. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Asiakas on toimintasi keskiössä, ja yhdessä hanketiimin kanssa varmistat asiakkaidemme odotukset ylittävän kokemuksen.  

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Tuomas Lemiseen, puh. 040 861 9867.

Hae tehtävään 13.10.2019 mennessä.