(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Haemme Rovaniemelle

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

” Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen hankinnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on löytää hankkeen eri vaiheille parhaat tekijät ja materiaalit? Tule hankintainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa. Rovaniemen alueella hankkeitamme ovat esimerkiksi Lapin keskussairaala sekä lukuisat asuntokohteet.

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti työmaiden erikseen sovituista hankintakokonaisuuksista ja sopimusten tekemisestä. Seuraat jatkuvasti markkinatilannetta ja hintojen ja toimitusaikojen kehitystä, ja teet hankintapäätöksiä seurantaan perustuen. Vastaat vastuualueidesi yhteistyökumppanuuksien hankinnasta ja kehittämisestä, ja varmistat, että yritysten tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Teet hankinnoissa tiivistä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tuotteistusryhmän kanssa, ja etsitte mahdollisia vaihtoehtoja suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuiksi.

Asiantuntemuksesi hankinnassa syvenee, ja isossa talossamme sinulla on mahdollisuudet kehittää urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innokasta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, jolla on palvelualtis ja asiakaskeskeisyyttä korostava työskentelyasenne. Onnistut, kun pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Hankkeiden laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta hankinnnan tehtävistä ja rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus.  IT-taitosi ovat hyvät, ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Tarvittaessa pystyt opastamaan ja perehdyttämään myös kollegoitasi järjestelmien käytössä. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää  tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä hankintapäällikkö Rainer Vähäkuopukseen, puh. 050 573 5946.

Hae tehtävään 24.11.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!