(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri, Tampere
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Haluatko laajentaa osaamistasi? Oletko miettinyt työkiertoa tai kaipaatko uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme henkilö hankinnan tiimiimme, kun haemme hankintainsinööriä Tampereen talousalueelle.


Haemme hankintainsinööriä vastaamaan yksikkömme monipuolisten rakennushankkeiden hankintojen toteutuksesta. Toimit hankinnassa tärkeässä ja itsenäisessä roolissa hankintapäällikön alaisuudessa. Työskentelet tarpeen mukaan joko toimistollamme Tampereen Tulli Business Parkissa tai työmailla.

Työssäsi vastaat sinulle nimettyjen työmaiden hankintojen suunnittelusta ja hankintojen edistymisestä itsenäisesti, mutta yhteistoiminnassa työmaahenkilöstön kanssa. Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa. Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle. Yhteistyöverkostoosi kuuluu koko hankintaorganisaatio, työmaaorganisaatio ja laskenta. Toimit luontevasti sekä työmaaympäristössä että Tampereen toimipisteessämme. Meille on tärkeää, että haluat olla osa toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä. Työskentelet asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiskohteissa. Tarpeen mukaan olet valmis tekemään hankintaa myös toimialarajojen yli.


TOIVOMME SINULTA

  • Rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan.
  • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.
  • Tiimityön hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Hyviä IT-taitoja.
  • Halu oppia aktiivisesti uusia asioita ja jakaa osaamista myös muille.
  • Joustavaa asennetta ja kykyä nähdä ongelmat ratkaistavissa olevina haasteina.
  • Kykyä pitää langat käsissä tiukoissakin tilanteissa.
  • Kiinnostusta ja motivaatiota tehtävää kohtaan, sillä ne ovat tärkeimmät edellytykset. Tarvittaessa opastamme hankintatyön saloihin!


TARJOAMME

Monipuolisen, itsenäisen ja sopivan haastavan tehtävän. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. 

Tutustu NCC:hen työnantajana http://www.ncc.fi/fi/Tule-toihin/


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hankintapäällikkö Jussi Lehtonen, p. 050 326 6953, jussi.lehtonen@ncc.fi

Aluejohtaja Marko Nikander, p. 050 323 8502, marko.nikander@ncc.fi

Hae tehtävää 31.10.19 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.