(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Ouluun

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Haemme hankintainsinööriä vastaamaan työmaiden erikseen sovituista hankintakokonaisuuksista ja sopimusten tekemisestä itsenäisesti, vastuullisesti, sekä eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Seuraat jatkuvasti markkinatilannetta ja hintojen ja toimitusaikojen kehitystä, ja teet hankintapäätöksiä seurantaan perustuen. Tiedotat myös muita yksiköitämme tilanteesta. Vastaat vastuualueidesi yhteistyökumppanuuksien hankinnasta ja kehittämisestä, ja varmistat, että yritysten tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Teet hankinnoissa tiivistä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tuotteistusryhmän kanssa, ja etsitte mahdollisia vaihtoehtoja suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuiksi.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innokasta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, jolla on palvelualtis ja asiakaskeskeisyyttä korostava työskentelyasenne. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa työkokemusta hankinnan tai työmaatehtävien parista, tai olet innokas kehittymään hankinnan rautaiseksi asiantuntijaksi. IT-taitosi ovat hyvät, ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Tarvittaessa pystyt opastamaan ja perehdyttämään myös kollegoitasi järjestelmien käytössä. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Hankintainsinööriltä odotamme rakennus- tai kaupallisen alan korkeakoulututkintoa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Rainer Vähäkuopukseen, puh. 050 573 5946.

Hae tehtävään 3.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!