(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri, Peab Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020
Etsimme nyt hankintainsinööriä asiakasyrityksellemme Peab Oy:lle Helsinkiin! Tässä monipuolisessa roolissa pääset kehittämään osaamistasi uudisrakentamisesta hankinnan näkökulmasta. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutustausta ja olet luonteeltasi aktiivinen ja nautit ihmisten kanssa työskentelyssä -lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä tulet toimimaan osana hankintatiimiä, jossa sinun vastuullasi tulee olemaan sekä tiettyjä hankintakokonaisuuksia että mahdollisesti vastuutyömaita. Rooliisi kuuluu hankinnat tarjousten laatimisesta sopimusten luomiseen. Tehtävässä oleellista on tehdä läheistä yhteistyötä työmaiden kanssa huolehtien hankintojen aikatauluttamisesta.

Voit olla jo kerryttänyt hieman aiempaa kokemusta vastaavista hankinnan tehtävistä, mutta tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on aktiivinen ja oppimishaluinen asenteesi työtä kohtaan!

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin, jossa pääset sekä oppimaan uutta että kehittämään tehtävänkuvaasi oman osaamisesi karttuessa
* Vakaan konsernin edut ja mahdollisuuden kehittyä talon sisällä

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva rakennusalan insinööri koulutus (AMK tai DI)
* Aiempi kokemus hankintojen tekemisestä rakennusliikkeessä katsotaan eduksi
* Sujuva suomi ja hyvä englannin kielen taito
* Työturvallisuuskortti


Ajokortti ja oma auto nähdään tehtävässä eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen
* Rohkea
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Alkuvuodesta 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Peab Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.