(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri / Ostaja
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Etsimme nyt

HANKINTAINSINÖÖRIÄ / OSTAJAA

Asuntorakentamiseen Uudenmaan alueelle

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen hankinnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on löytää hankkeen eri vaiheille parhaat tekijät? Tule hankintainsinööriksi/ostajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa.

Hankintainsinöörinä vastaat Uudenmaan ja Hämeen alueen kerros- ja pientalotyömaiden hankintojen tuloksekkaasta ja oma-aloitteisesta läpiviennistä. Seuraat jatkuvasti markkinatilannetta ja hintojen ja toimitusaikojen kehitystä, ja teet hankintapäätöksiä seurantaan perustuen. Vastaat omien vastuualueidesi yhteistyökumppanuuksien hankinnasta ja kehittämisestä, ja varmistat, että yritysten tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Teet hankinnoissa tiivistä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja laskennan kanssa.

Ostajana teet Uudenmaan ja Hämeen alueen kerros- ja pientalotyömaiden hankintatehtäviä. Tehtäviisi kuuluu materiaali- ja urakointitarjouspyyntöjen ja tilausten tekemistä sekä hankinnan avustavia tehtäviä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä roolissa, kun pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on into syventää osaamistasi hankinnan ammattilaisena ja halu kehittää päivittäistä toimintaamme.

Hankintainsinöörin tehtävään odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. rakennusinsinööri AMK/DI) sekä aiempaa kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Hankkeiden laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää.

Ostajan tehtävään koulutustaustasi voi olla myös kaupalliselta puolelta.

Miksi YIT:lle?

YIT:llä sinulle on tarjolla kunnianhimoisia hankkeita ja monipuolisia mahdollisuuksia oman urapolun rakentamiseen. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Toimipisteesi voi olla joustavasti Helsingissä, Hämeenlinnassa tai Lahdessa.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita hankintapäällikkö Mika Niemiselle, puh. 040 550 6680.

Hae tehtävään 3.3.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!