(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri Lapin keskussairaala-hankkeeseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI

HANKINTAINSINÖÖRI

Rovaniemi

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen hankinnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on löytää hankkeen eri vaiheille parhaat tekijät ja rakennusaineet? Tule hankintainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa. 

Hankintainsinööriä vastaat työmaiden erikseen sovituista hankintakokonaisuuksista ja sopimusten tekemisestä itsenäisesti, vastuullisesti, sekä eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Työskentelet tiiviisti Rovaniemen merkittävimmän hankkeemme, allianssina toteutettavan Lapin keskussairaalan laajennushankkeen hankintojen parissa, jotka tulevat ajoittumaan usealle vuodelle. 

Hankintainsinöörinä olet avainasemassa seuraamassa jatkuvasti markkinatilannetta ja hintojen ja toimitusaikojen kehitystä, ja teet hankintapäätöksiä seurantaan perustuen. Tiedotat myös muita yksiköitämme tilanteesta. Vastaat vastuualueidesi yhteistyökumppanuuksien hankinnasta ja kehittämisestä, ja varmistat, että yritysten tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Teet hankinnoissa tiivistä yhteistyötä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tuotteistusryhmän kanssa, ja etsitte mahdollisia vaihtoehtoja suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuiksi.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innokasta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, jolla on palvelualtis ja asiakaskeskeisyyttä korostava työskentelyasenne. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa työkokemusta hankinnan tai työmaatehtävien parista, tai olet innokas kehittymään hankinnan rautaiseksi asiantuntijaksi. IT-taitosi ovat hyvät, ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Tarvittaessa pystyt opastamaan ja perehdyttämään myös kollegoitasi järjestelmien käytössä. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Hankintainsinööriltä odotamme rakennusalan koulututkintoa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Rainer Vähäkuopukseen, puh. 050 573 5946.

Hae tehtävään 1.3.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!