(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI KORJAUSRAKENTAMISEEN

HANKINTAINSINÖÖRI

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Toteutamme pääkaupunkiseudun korjausrakentamisessa vaativia korjaushankkeita mm. hotelli-, koulu-, toimisto- ja hoivakotisaneerauksia sekä käyttötarkoituksen muutoksia. Toteutusmuodot vaihtelevat perinteisistä urakkamuodoista lähtien elinkaari- ja allianssihankkeisiin. Hankintatiimiimme kuuluu seitsemän hankintainsinööriä ja vastaamme hankinnoista korjausrakentamisen hankkeissamme. Etsimme nyt tiimiimme vahvistusta alkaville työmaillemme.

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta projektihankinnasta korjausrakentamisen hankkeillemme. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Selvität ja tutkit suunnitelma- ja toteutusvaihtoehtoja yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Osallistut hankinnan kehitystyöhön ja informoit hankintoja tehdessäsi myös muiden yksiköiden hankintahenkilöitä markkinatilanteesta. Tehtäviisi kuuluu mm.  hankintasuunnitelmien laatiminen ja seuranta, tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen, urakkasopimus- ja hankintaneuvotteluihin osallistuminen ja hankintasopimusten tekeminen. 

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta korjausrakentamisen työmailta. Sinulla on esimerkiksi rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä, muun kielitaidon katsomme eduksi. Tehtävässä menestymiseksi tärkeintä on oma kiinnostus korjausrakentamisen hankintatehtäviin sekä into kehittyä hankinta-alan ammattilaiseksi.

Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Saila Könönen, puh. 044 202 0340.

HAE TEHTÄVÄÄN 22.4.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!