(Poistunut julkaisusta)

Hankintainsinööri Infraprojektit-segmenttiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI INFRAPROJEKTEIHIN

HANKINTAINSINÖÖRI

HELSINKI

Työskentelet Infraprojektit -segmentin hankintatiimissä. Tiimimme toimii pääkonttorilta käsin ja teemme hankintaa sekä autamme monissa eri projekteissa sekä Suomessa että muissa Infraprojektien toimintamaissa.

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta erityisesti väylärakentamisen divisioonaan. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Selvität ja tutkit suunnitelma- ja toteutusvaihtoehtoja yhteistyössä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tarjouslaskijoiden kanssa. Osallistut hankinnan kehitystyöhön, ja informoit hankintoja tehdessäsi myös muiden yksiköiden hankintahenkilöitä markkinatilanteesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm.  
 - tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen
 - urakkasopimus- ja hankintaneuvotteluihin osallistuminen
 - hankintasopimusten tekeminen
 - toimittaja- ja aliurakoitsijatapaamiset sekä auditoinnit
 - yksikkökokouksissa raportointi

Etsimällämme henkilöllä on vähintään vuoden kokemus työmaa- tai hankintatehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennus- tai diplomi-insinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Tehtävässä menestymiseksi tärkeintä on oma kiinnostus hankintatehtäviin sekä into kehittyä hankita-alan ammattilaiseksi.

Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Pystyt tarvittaessa käyttämään myös englantia työkielenä. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Ricardo Martin, puh. 050 539 7892.

HAE TEHTÄVÄÄN 5.5.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.