Hankintainsinööri hankintatiimiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Firalle Hankintainsinööriä hankintatiimin vahvistukseksi.

"Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan porukkaamme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Olemme rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Firalla pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle." -Fira Oy

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammattillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Tehtävässä pääset osana Firan hankintatiimiä toteuttamaan laaja-alaisesti hankinnan tehtäviä projektihankinnan, vastuunimikkeiden hankintatavan, kausisopimusten kilpailuttamisen ja toimittaja yhteistyön luomisen parissa. Tehtävässä olet tärkeässä yhteistyöroolissa suunnitteluohjauksen, kustannuslaskennan, toimittajaverkoston ja tuotantohenkilöstön kanssa. Kehittämismielinen hankintainsinööri pääsee halutessaan osaksi hankinnan kehitystöitä ja toimintatapojen uudistamiseen. Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi.  

Edellytämme sinulta:

Odotamme sinulta ymmärrystä rakentamisesta sekä asiakaspalvelulähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä tehtävässä. Olet ehkä jo ansainnut kannukset työmaa- tai tuotantoinsinöörinä, ja haluat seuraavaksi onnistua hankintojen ammattilaisena. Kenties työskentelet jo nyt hankintojen parissa, ja haluat kehittyä laaja-alaiseksi hankinnan osaajaksi. Aikaisempi hankintakokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittyä ovat tärkeimmät kaivatut ominaisuutesi.

Onhan sinulla:

- soveltuva tutkinto (esim. teknillinen tai kaupallinen)

- aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista

- sujuva suomen ja riittävä englannin kielen taito

- tiimityöskentelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

- neuvottelu- ja sopimusosaamista

Hae tehtävään:

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksen mukaiseksi kehitysmyönteiseksi rakentamisen ammattilaiseksi, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä: Jatta Koivisto puh. 050 476 6545.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318213
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa