Hankintainsinööri asuntorakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt hankintainsinööriä pääkaupunkiseudun asuntorakentamiseen!

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.” 

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen hankinnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on löytää hankkeen eri vaiheille parhaat tekijät? Tule hankintainsinööriksi osaksi pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen hankintatiimiä!

Hankintainsinöörinä tehtäväsi on löytää innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä laskennan ja tuotannon kanssa. Vastaat omien vastuualueidesi yhteistyökumppaneiden hankinnasta ja yhteistyön kehittämisestä sekä varmistat, että yrityksen tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Seuraat markkinatilanteita hintojen ja toimitusaikojen suhteen tehden päätöksiä niihin pohjautuen sekä selvität ja tutkit suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuja yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli työskentelyotteesi on aktiivinen ja asiakaskeskeinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet aidosti kiinnostunut hankintatehtävistä ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Hankkeiden laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää, ja toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennus- tai kaupallisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hankinta- tai työmaatehtävistä. Hallitset modernit IT-järjestelmät, omaksut nopeasti uutta ja jalkautat järjestelmiä tarvittaessa myös muille. Eduksi katsomme englannin kielen taidon, eri aihealueiden erikoistuntemuksen sekä sopimusehtojen tuntemuksen.

Miksi YIT?

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisten ja haastavien metropolialueen hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit laajassa yhteistyössä materiaalitoimittajien ja aliurakoitsijoiden kanssa, ja lisäksi tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä hankintapäällikköömme Jani Tuomiseen, puh. 040 864 4434.

Hae tehtävään 21.11.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522786
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki